Trinity

#DARE TO BE YOURSELF

Voor een kapsel dat alleen het beste verdient!

TRINITY haircare is in 2006 opgericht en vindt haar oorsprong in het mooie Zwitserland. De producten van TRINITY haircare zijn salon-exclusief. Dit betekent dat deze kwaliteitsproducten uitsluitend aan de betere, professionele kapsalons geleverd worden. Wij zijn er dan ook trots op dit mooie merk exclusief in de regio Assen te mogen voeren.

Het merk TRINITY haircare staat voor kwalitatief hoogwaardige producten, voor een eerlijke prijs.

Er zijn verzorgings- en stylingproducten afgestemd op de verschillende behoeftes van het haar. De Verzorgingsserie Créasoin bijvoorbeeld is onderverdeeld in verschillende lijnen, voor gekleurd haar, krullend haar, meer volume en droog en beschadigd haar. Er zijn zelfs verschillende lijnen voor de zomer en voor de winter. Ook is er een speciale serie voor mannen, TAILOR’S.

Met een team van hairstylisten en product ontwikkelaars is het merk altijd op zoek naar de beste kwaliteit in haarverzorging. Naast het maken van kwaliteitsproducten doet TRINITY haircare dit ook door kappers en kapsters actief te trainen en op te leiden met nieuwe technieken. Daarom sluiten de producten van TRINITY ook naadloos aan bij de filosofie en de kwaliteitseisen van Sharon Hairdesign.

Enkele producten van Trinity