Tailor’s

Uniek. Individueel. Krachtig. Mannelijk.
Nu ook exclusief voor mannen bij Sharon Hairdesign!

Het Tailor’s concept, voor echte mannen!

Echte vakmanschap gecombineerd met natuurlijke passie, innovatie met kracht en de hoogste kwaliteit – dit zijn de attributen die zijn gevuld met het leven in de kapsalons, elke dag opnieuw- en waarden die de moderne mens van vandaag vertegenwoordigen, die zorg draagt voor een verzorgd uiterlijk.

Uniek. Individueel. Krachtig. Mannelijk. En dat alles met een onmiskenbare stijl.

Deze belangrijke woorden zijn ontstaan toen een groep vrienden elkaar ontmoetten in 2015 om na te denken over de uitgangspunten voor het ontwikkelen van een nieuwe verzorgings- en stylingslijn voor mannen.

Tailormade – net zoals het handgemaakte kostuum van een mode-fabriek, dat is de manier waarop TAILOR’S is ontwikkeld. Verzorging en stylings producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de unieke behoeften van het mannenhaar en zelfs meer dan dat: Ingrediënten en verpakkingen van de hoogste kwaliteit, het ontwerp van het product en het merk geeft een modern en eigentijds gezicht aan de traditionele, eerlijk en ambachtelijke Barber Shop-Style en het creëert rondom de serie een TAILOR’S wereld dat zich uitwijst op een onnavolgbare manier:

Als het TAILOR’S is dan moet het iets voor échte mannen zijn!

Enkele producten van Tailor’s