Hier kunt u altijd op rekenen

Bij Sharon Hairdesign vinden wij dat u uitsluitend het beste verdient!

Goed geschoolde kapsters

Wij vinden het belangrijk dat u ons 100% kunt vertrouwen in onze kennis en kunde. Daarom zijn al onze kapsters gediplomeerd en steken we veel tijd in het op peil houden van alle vaardigheden.

Alleen het beste voor uw haar

Bij ons in de kapsalon maken we gebruik van de haarverzorgings-producten van Trinity. Dit exclusieve Zwitserse merk staat bekend om zijn producten van superieure kwaliteit, een strak design en een sterke focus op het milieu.

U krijgt van ons alle tijd

We houden niet van een gehaast gevoel. U wilt er goed uitzien, daar nemen wij dan ook ruim de tijd voor. Voor bijna iedere behandeling plannen wij minimaal een half uur in. Zo heeft u lekker de tijd om even lekker te ontspannen terwijl uw kapster voor u aan het werk is.

Altijd gastvrij

U bent te gast bij ons in de salon, zo mag u zich ook voelen. Ook als u even zou moeten wachten, dan kunt u aan onze tafel genieten van een heerlijk kopje koffie met een krantje of één van onze vele inspiratieboeken.

24/7 een afspraak maken

Op de homepagina van onze website kan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar online een afspraak maken met uw eigen kapster op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. Maakt u daar een afspraak, dan staat die gelijk bij ons in de agenda en krijgt u een bevestiging per mail of sms. Wel zo gemakkelijk.

Uw eigen kapster

Wat is er fijner dan gewoon weer geholpen worden door degene die uw haar als geen ander kent? Wij zijn er dan ook best trots op dat de meesten van onze kapsters al meerdere jaren bij ons werken. Via de afsprakenplanner boekt u eenvoudig een afspraak met uw eigen favoriete kapster.

Ook zonder afspraak welkom

Soms moet je gewoon even snel naar de kapper. Geen probleem, ook als u nog geen afspraak heeft gepland bent u van harte welkom. Het kan natuurlijk zijn dat we het erg druk hebben, maar als u even belt of langskomt, gaan we ons best doen u zo snel mogelijk te helpen.

No nonsense

Nuchter als we zijn, houden wij niet van overbodige poespas. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er maar één ding echt belangrijk is en dat is dat wij genoeg tijd en aandacht aan uw haar kunnen besteden. Zo eenvoudig is dat.