Bij Sharon Hairdesign vinden wij dat u uitsluitend het beste verdient!

Aan de rand van het stadscentrum van Assen, in een gebied van vrij-parkeren vindt u de kapsalon van Sharon Hairdesign. Bij ons kunt u rekenen op de tijd en aandacht die u mag verwachten van uw kapper. Voor uw haar is alleen het beste goed genoeg.

Uw haar verdient alleen de beste verzorging.

Met dit in ons achterhoofd hebben wij de keuze gemaakt om te werken met de haarverzorgingsproducten van Trinity, het beste wat Zwitserse kwaliteit te bieden heeft. Met een breed assortiment aan verzorgingsproducten voor verschillende haartypes en een sterk eigen karakter zijn wij ervan overtuigd dat de combinatie van Sharon Hairdesign Kapsters en Trinity producten het beste resultaat voor uw kapsel kan opleveren.

Inspiratie van Trinity!

Uitstekend
Gebaseerd op 65 recensies
Janneke Doornbos
Janneke Doornbos
21/02/2022
Krijg reacties op fb waar mijn zoontje geknipt word. Yvonne is een echte aanrader!
Liek Perton
Liek Perton
19/02/2022
Heel blij dat ik deze kapsalon een keer binnen ben gelopen. Knippen goed en de sfeer is altijd gezellig!
Joke Hielema
Joke Hielema
27/10/2021
Fijne kapsalon. Weer prima geknipt.
Marleen Velda
Marleen Velda
25/09/2021
Je wordt hier erg vriendelijk geholpen , bij binnenkomst gelijk een kop koffie of thee oid aangeboden . Deskundig , vakkundig, zorgzaam en erg vriendelijk personeel en zeker geen dure kapper , ben er met een goed gevoel en lekker kort mooi kapsel weg gekomen ☺️
Marta Telkova
Marta Telkova
20/07/2021
Super

Goed geschoolde kapsters

Wij vinden het belangrijk dat u ons 100% kunt vertrouwen in onze kennis en kunde. Daarom zijn al onze kapsters gediplomeerd en steken we veel tijd in het op peil houden van alle vaardigheden.

Alleen het beste voor uw haar

Bij ons in de kapsalon maken we gebruik van de haarverzorgingsproducten van Trinity. Dit exclusieve Zwitserse merk staat bekend om zijn producten van superieure kwaliteit, een strak design en een sterke focus op het milieu.

U krijgt van ons alle tijd

We houden niet van een gehaast gevoel. U wilt er goed uitzien, daar nemen wij dan ook ruim de tijd voor. Voor bijna iedere behandeling plannen wij minimaal een half uur in. Zo heeft u lekker de tijd om even lekker te ontspannen terwijl uw kapster voor u aan het werk is.

24/7 een afspraak maken

Op de website van Sharon Hairdesign kunt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar online een afspraak maken met uw eigen favoriete kapster op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. Wel zo gemakkelijk.

Hulp nodig bij het vinden van een nieuw kapsel?

Bent u op zoek naar een nieuwe look? Een nieuw kapsel? Neem dan gerust een kijkje op onze inspiratiepagina. Samen met Tailor’s, het nieuwe, trendy merk op het gebied van haarverzorging voor mannen, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, moderne en eigentijdse haarstijlen.
Op deze manier hopen wij voor u een kapper te zijn waarbij goede haarverzorging, inspiratie en natuurlijk ook de meest vertrouwde service samenkomen.

Heeft u nog niet kunnen vinden wat u zocht? Wij houden actief een Pinterestbord bij waar u ook allerlei haar-inspiratie kunt vinden.